maandag 18 december 2017

Kopersulfaat voetbad

Gebruik van kopersulfaat in voetbaden. De overschotten lopen uit de klauwen. CLM Onderzoek en Advies BV. Kopersulfaat met formaline is een perfect koppel.


Een tijdelijk voetbad op een logische plaats in de stal, waar de koeien rustig.

Strikt gebruik en de juiste dosering bij voetbaden dragen bij aan. Klauwverzorgingsmiddel voor in het voetbad voor rundvee! Het gebruik van formaline en kopersulfaat in voetbaden staat al jaren ter discussie. Formaline is in België zelfs verboden, terwijl in Nederland . In dit voetbad zit alleen geen vloeistof maar kg gebluste droge kalk.


Klauwgezondheid: Mortellaro dec. Volgens de digiklauw een KGS van.

Dit product is per verpakt. De weergegeven prijzen zijn ook per stuks. En ook geeft hij aan dat het effect van kopersulfaat in die zeven. Voor koeien kan een voetbad fungeren als een besmettingsbak voor de.


Het voetbad moet minimaal drie meter lang zijn om er zeker van te zijn dat de koeien iedere poot twee keer in het bad zetten. Het vloeistofniveau dient minimaal . Goede preventieve en curatieve werking . Onmisbaar voor ieder voetbad. Maakt uw voetbad nog effectiever.


Bekappen van pinken en regelmatig een voetbad voor deze. Baden met antibiotica is al langer verboden en kopersulfaat is slecht voor het . Water kan een beperkte hoeveelheid kopersulfaat opnemen. Als er meer dan kopersulfaat bij het voetenbad wordt toegevoeg neemt het water dat niet . Overschot kopersulfaat in voetbaden loopt uit de klauwen. Dit zorgt voor een betere werking van het middel doordat de zeep .

Een voetbad van water met formaline werkt, maar alleen boven de graden. In de rundveehouderij wordt koper(II)sulfaat in voetbaden gebruikt om infecties,. Koper(II)sulfaat wordt gebruikt in de koper- kopersulfaat -referentie-elektrode. Vroeger werd kopersulfaat gebruikt als een braakmiddel , maar nu is het beschouwt als te giftig.


Infecties tegen gaan in een voetbad. Klauwslijpschijf Widia Koper sulfaat koper sulfaat. Voetbad Voetbad kopelbaar. Ideaal in het voetbad bij tussenklauw ontstekingen en stinkpoot!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts