vrijdag 22 december 2017

Supplex stof

Kijk voor de kleuren op onze colourcard. Hier zijn de voornaamste . En - in tegenstelling tot katoen - kreukt, krimpt en verkleurt het . Concurrerende producten groothandel supplex stof door leveranciers groothandel supplex stof en fabrikanten groothandel supplex stof worden hieronder . Alle informatie over stoffen en materialen die Pure Lime gebruikt in de collectie. De stof houdt geen geur vast, dus je kleding blijft langer fris en moet minder vaak.

Ook hier wordt het weefsel tijdens de fabricage iets uitgerekt en kan de stof bij het. Dun, licht en sneldrogend. Ook na het wassen blijft het comfortabel aanvoelen en behoudt de stof zijn sterkte.


De broek is gemaakt van supplex , deze stof is elastisch en ademend. Dames-t-shirt V-hals lange mouwen. Polyamide (PA) is een synthetische stof die veel voor lingerie wordt gebruikt. Stoffen kopen doet u voordelig online bij Stoffenshop!


De kleding heeft een goede pasvorm en geeft je een vrij en zeker gevoel.

Deze stof bestaat uit vezeldraad waardoor het flexibeler wordt en . Door de supplex stof kun je je prima uitleven in je sport, zonder zweterig te worden. Het zweet wordt namelijk direct afgevoer dus je krijgt geen zweetvlekken . Goedkoop dikke stof , Koop de Beste Kwaliteit kaftan stof direct van Chinese mesh stof Leveranciers. Athletic fit betekent iets meer lengte en een mooie strakke fit. Gemaakt van supplex nylon, een sneldrogende stof die aanvoelt als katoen maar met technische . Onze kleding is zo ontworpen dat de accenten op de juiste plekken worden gelegd en het wordt gemaakt van de bijzondere stof supplex.


Deze broek is gemaakt van supplex , een stof uit de sportwerel bekend vanwege de zeer luchtige eigenschappen waardoor de huid eronder goed kan ademen . Deze mooie stof is een zachte en lichtgewicht nylon supplex met het gevoel van katoen. Het voordeel ten opzichte van katoen is dat het snel drogen colorfast . Dit balletpak met spaghetti bandjes is gemaakt van de stof supplex. De combinatie van de twee materialen zorgen voor een stof die ideaal is. De Beyond Basic Short is ontworpen om maximale bewegingsvrijheid te garanderen en je koel te houden.


Deze stof is gemaakt van draad met puur zilver. De stof gaat nare luchtjes en de groei van bacteriën tegen. Van Garen tot Stof : Weven en breien. Beskrivelse: Sportskvalitet med 4-vejs stretch.


Supplex rekt ook goed mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts