vrijdag 30 maart 2018

Basisschool de vossenberg

Heeft u een vraag aan onze directie? Er is recentelijk geen oordeel gegeven. Dit komt voor als de school , vestiging of afdeling niet is meegenomen in het . Op dit moment ziet u een deel van de informatie, die onder andere ook beschikbaar is gesteld . Adres: Jan van Amstelstraat 3.

Basisschool de Vossenberg. Papaverstraat, SCHIJNDEL - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. GERRY VAN DER EERDEN Promotiefilm van BASISSCHOOL DE VOSSENBERG uit SCHIJNDEL.


Monique Klaassen heeft functies op zijn of haar profiel. In een EBC kan uw kind niet alleen naar school, maar kan uw kind ook terecht voor de voor-. Veel informatie over Oudervereniging van R. Door: Bonnemayer Architecten UdenProjectarchitect, Jan Bonnemayer.

Een multiculturele school, met veel allochtone kinderen. Protestants-Christelijke basisschool in Vossenberg , Helmond. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in . De Vossenberg , basisschool , Boschweg. CHV Academy, Circle of Talent Meierijstad gaat dit schooljaar op basisscholen , in 1klassen, structureel kunstonderwijs verzorgen. Reserveer een schoolreisje bij speelboerderij de Vossenberg.


Ben je op zoek naar een warme school waar je kind zich meteen thuis voelt? Wil je meer weten over de werking binnen onze basisschool en wat wij voor . Home Plekjes Gebouwen. Sommige ouders benaderen het liefst onmiddellijk de directeur van de basisschool.


Maar Vossenberg verwees hen altijd eerst terug naar de groepsleerkracht. Alle leerkrachten die niet staken zullen op school werkzaamheden. Voor een vlotte samenwerking tussen de school , de ouders en de kinderen, staat er een houvast op papier.


Goede afspraken, maken goede vrienden. Thuis, maar ook op school.

Wat hebben we recent gedaan? Via deze wekelijkse e-mail blijf je altijd helemaal op de hoogte! In het verkeersproject Streetwise leerden zij aan . Donderdag juni gingen wij op schoolreis naar Speelboerderij de Vossenberg ! Studiedag Jan Ligthartschool Rendierhof ma okt.


Herfstvakantie Jan Ligthartschool Rendierhof di nov.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts