vrijdag 16 maart 2018

Voerrobot

De meng- en voerrobot meet de voerhoogte van een specifieke groep dieren en weet zo wanneer het rantsoen moet worden aangevuld. Vervolgens verzorgt de voerrobot gedurende een aantal malen per dag, bij meerdere dieren en diergroepen hun eigen specifieke verse rantsoen. De voerrobot rijdt op wielen en heeft geen ophangconstructie nodig.


Een stroomrail voorziet de robot continue van elektriciteit waardoor hij niet uitvalt. In het streven naar de optimale voeroplossing, heeft SIEPLO ongekende mogelijkheden gecreëerd met de voerrobot.

Het is niet meer de vraag . Om die vraag te beantwoorden, bekeken we het Innovado-robotconcept van . Afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de omvang van de voerkeuken kost de nieuwe Lely Vector voerrobot ongeveer een ton. De KFeedRobot is een volautomatisch voersysteem, ontworpen om alle soorten ingrediënten te transporteren, te mengen en te verdelen. Van veredelde voerbak tot intelligente voermengrobot e tijd dat een voerrobot tot de verbeelding sprak, is voorbij.


Iedereen kan zich er een voorstel. Het meest geavanceerde automatische voersysteem van Trioliet is de Triomatic T40. Wellicht herkenbaar voor u kijkende naar alle dagelijkse werkzaamheden op uw (melk)veebedrijf.

Slimmer voeren met nieuwe voerrobot. Lely heeft nieuwe software geïntroduceerd voor haar Lely . Het zat er al in, maar nu komt het er ook uit! Het dierenwelzijn met grote sprongen vooruit!


Die beviel hem goe maar toch stapte hij begin dit jaar over op . Meer arbeidsbesparing met voerrobot. De bijzondere leaseconstructie van Lely Finance biedt de veehouder meer zekerheid in een tijd van fluctuerende prijzen. Voerrobot is vaak in het nieuws. Wij zorgen dat er in die ruimte voldoende hooi, gras, graan, . Het Lely Vector voersysteem is prima toepasbaar bij rosévleeskalveren. Een zelfrijdende voorraadbunker (MVR) brengt het voer . Toch zijn er grote verschillen met de huidige voerrobots.


Zo hangt de Lely Vector, want zo heet hij, niet aan een rail. De robot rijdt dus over de . De Pellon TMR voerrobot zorgt zelf dat het voer in elke gewenste samenstelling bij de koeien komt. Meerdere keren per dag voeren (onbeperkt) zorgt voor een .

Een voerrobot , die zelf koeien kan voeren, kan controleren of ze nog genoeg voer hebben en het voer zelf aan kan vegen. Deze electrische voorrobot draait bij . Veehouder Wolters schaft voerrobot aan. Wim (links) en Ronald Wolters bij de melkrobot. Secuur, automatisch, en meerdere keren per dag voeren? Te koop: gebruikte voermengwagens (demo machines) Hieronder een overzicht van gebruikte Trioliet demo machines.


Kijk snel of er een geschikte . Daarom is innovatie een vast bedrijfsonderdeel. Dat is met de voerrobot goed gelukt. Voeder voorzieningen voor ruwvoeders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts