donderdag 15 maart 2018

Snoeien robinia red robin

Lees hier alles over de verzorging, snoei en bloei van de groenblijvende Glansmispel of Red Robin , mooi vanwege bladverkleuringen, bloemen en bessen. De plant zal dan jonge twijgen vormen die felrood uitlopen, . Het boompje is wintergroen en loopt na iedere snoeibeurt weer met prachtig rood blad uit. Het snoeien van de heester zorgt er ook voor dat de nieuwe uitloop van weer . Ik heb een Red Robin (of Robijn) in de tuin staan.

Hoe moet je deze planten snoeien en onderhouden. Ik ben een beginneling met tuinieren . Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Fraseria Red Robin snoeien. Je kunt ze kopen als heester of als boompje op stam.


Sommigen willen alleen een beetje vormsnoei toepassen . Hoe vaak: elk jaar de uitgebloeide . We willen graag een hoogte van ongeveer meter aanhouden.

De beste tips om uw Glansmispel te snoeien vindt u bij Budgetplant. En hoe vaker u snoeit , des te vaker de plant uitschiet met nieuwe vuurrode. Op zoek naar een photinia fraseri red robin groenblijvende leiboom. Indien u vormsnoei wilt toepassen kunt u dit het beste in maart doen.


Het kan hierbij gaan om kruidachtige delen bij kruidachtige planten, druiven alsook houtige delen bij struiken . Eventueel in juli nog een keer snoeien. De bossige kroonvorm is in eerste instantie ron later gaan takken meer doorhangen zodat een bredere kroon ontstaat. Jaarlijks snoeien om een bossige plant te bekomen verdraagt goed snoei.


Niet net voor de winter snoeien , dan bestaat de kans op invriezen. Wintergroene boom, felrood. Als de red Robin , maar dan intenser rood. Zo kunt u vorstschade voorkomen. Deze boom is leverbaar in bolvorm, leivorm, halfstam en . Photinia fraseri Red Robin ) is wintergroen.


Na het snoeien zal de plant steeds voller uitlopen met nieuwe rode uitlopers. Beschrijving: Bladhoudend.

Bolrond snoeien tijdens de groei. Koop of Verkoop red robin op Marktplaats. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Te gebruiken potgron Bodemverbeteraar universeel.


Snoeiperiode , Na de bloei. Aanbevolen plantvoeding, Organische meststof voor hagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts