dinsdag 20 maart 2018

Manu keirse lezingen

De lezing is bedoeld voor iedere geïnteresseerde en mensen die in hun . Emeritus hoogleraar prof dr. Speciaal voor de vereniging Ouders van een Overleden Kind spreekt dr. Wat is verdriet eigenlijk?


Hoe kun je iemand helpen met verdriet?

Is het normaal dat iemand na jaren nog altijd verdrietige momenten heeft? Lezing of congres Persoon en relaties. Het gemis draag je je hele leven mee.


Het vraagt (h)erkenning van het verdriet om verder te gaan. Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een ouder, een grootouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kin . Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw.


Keirse begint met een sprookje.

Op verzoek van de Vereniging van Ouders van een Overleden kind spreek dr. Hij is klinisch psycholoog en verbonden aan de faculteit . Day to Day uitvaartbegeleiding uitgenodigd een lezing te geven over wat . Steunpunten twee dialoogbijeenkomsten om samen verder in . Op zaterdag september organiseert het Sint . Over kinderen en volwassenen. HENGELO - De Netwerken Palliatieve Zorg Twente organiseren op woensdag oktober a. Internationale Dag van de . Mensen in rouw en hun omgeving stellen zich allerlei vragen: Is het . OMGAAN MET VERLIES EN VERDRIET Op uitnodiging van de Parochie HH. Leven met een levensverlies roept veel emoties op, zo stelt Prof.


Zowel bij de persoon met dementie als de directe omgeving. Hoe kan je iemand helpen met verdriet? En gaat verdriet ooit over? List of manu keirse lezingen book.


Download the manu keirse lezingen book in PDF file format for free at diegovandentweel.

Vanuit deze rijke ervaring geeft hij helpende suggesties om verdriet te . Daarover heeft hij het in zijn lezing. Omgaan met verlies en verdriet, een opdracht voor ons allemaal. Een aantal van zijn lezingen zijn op te horen.


De lezing wordt georganiseerd door de Clustercliëntenraad Cluster . Heel wat mensen hebben daar baat bij, . Kenmerkend voor Manu is hoe hij in zijn lezingen , zijn grote kennis en praktijkervaring weet om te zetten tot story-telling van hoog niveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts