donderdag 29 maart 2018

Kaasboerderij lunteren

We laten onze Remeker kaas uitgebreid rijpen in het kaaspakhuis. Remeker is een rauwmelkse natuurkorst kaas, gemaakt op boerderij De Groote Voort in de . De melk van de Jersey koeien vormt de grondstof voor deze heerlijke . Op de biologische boerderij van de familie Bakker in Oosterend (Terschelling) lopen. Overzicht van alle biologische bedrijven in Nederland.


Op het bedrijf wordt de beroemde Remeker kaas gemaakt.

Hier wordt op (meer dan) biologische wijze Jersey kaas gemaakt. NIEUW BOERDERIJWINKELTJE IN LUNTEREN ! Boerderij De Groote Voort verwerkt uitsluitend de melk van de eigen Jersey koeien tot boerenkaas. Kaasboerderij De Gelder in Tijnje. Kom gerust eens onze eigen- en streekproducten proeven.


Daar werd ze rondgeleid door Peter . De boerderij verwerkt uitsluitend de rauwe melk van de eigen dieren, gebruikt geen. Lunteren heeft andere openingstijden! Kaas- en zuivelboerderij Vanelly is aangesloten bij de Bond van Boerderij - Zuivelbereiders Boerderijzuivel is zuivel die nog echt ambachtelijk .

De hele kaas-makerij en kaas rijpingsruimte is. Highlights info row image. De Bond van Boerderij -Zuivelbereiders staat positief tegenover de oprichting van de. Tijdens dat proces heeft u de mogelijkheid om de boerderij te bezichtigen. Les en vinden plaats in Beverwijk.


Biologische boerderij “De Beekhoeve”. IJsboerderij De Oude Deel Voorthuizen. Zand - Blij op de boerderij Deze boerderij heeft het kwaliteitskeurmerk Landelijk.


Van ons eigen bedrijf verkopen we eieren, vlees en zuivelproducten als kaas en melk. Karina en Arjan Schermer zetten de kaasboerderij op landgoed Kernhem in Ede voort. Struinen en Vorsen voor recreatieve uitjes in het Groene Hart.


Streekproducten, workshops, overnachten, kinderfeestjes, fiets- en wandeltochten. De kinderen zullen zich fantastisch vermaken op de kaasboerderij en de . LUNTEREN - Gerrie Steenbeek (45) en haar schoonzus Oedie Wolswinkel. Trouwen in een unieke ambiance?


Vergaderen op de boerderij ? Even bijkomen in de schekerij? Welkom bij Boerderij het Molentje in Garderen.

Markering: blauwe markering in . De Veluwse Aspergeboerderij is al jaren een begrip in de wijde omgeving, wij verkopen in onze winkel tijdens het aspergeseizoen dagelijks superverse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts