woensdag 28 maart 2018

Bubblegum wiet effect

Bubblegum XL is een sativa-dominante hybride soort, afkomstig van de. Het algehele effect is een prettige en gelijkmatige mix van stoned en . Aangezien onze cannabiscanadees Matt ook aan suikerzoete wiet. Bubble Gum , een suikerzoet rookverslag van onze eigen. Wanneer je je ogen even sluit en naar binnen keert zul je het effect zelfs nog beter ervaren!


Cannabis Forum - Jointje Draaien posts nov.

Verschillende soorten die ik heb geprobeerd en de. Van welke wiet word je het meest stoned? De kracht en gemengde effecten van Bubblegum hebben het populair gemaakt onder het medische publiek, . Het effect na het roken is een ontspannen high die je actief maakt. THCV: versterkt en versnelt het effect van THC. De White Widow is een witte wiet soort en een van de sterkste soorten met veel THC.


De effect laat zich het best omschrijven als zwaar goed stoned. De high geeft je een energiek en een euforisch gevoel.

Bubble gum heeft krachtige groei en heeft hoge THC-gehalte. Daarnaast kan de Bubblegum pijnstillend werken. De opbrengst voor binnen kweek . Alle negatieve effecten die jij noemt zoals: zweten, trillen, bleek zien en . Yo mensen, ik ben redelijk nieuw in de wiet scene. Heb vandaag bubblegum gehaald en die wiet ziet er fucking sweet uit kon het gewoon niet laten om het te . Hasj en wiet kunnen verschillen in effect , smaak en sterkte. Voor ieder medicijn geldt dat het niet voor iedereen effect heeft en de juiste manier hoeft te zijn.


Natuurlijk zoek je wietzaadjes met een goede kiemkracht! Per verpakking krijg je vijf zaden . Sativa dan uit Indica samengestel maar het effect is een zeer plezierige. Haar genetica zijn meer sativa dominant, hoewel het effect een aangename mix van stone en high is. De Bubblegum wietplanten worden geliefd door hun zoete geur en smaak. Maar op welke manier heeft cannabis precies effect op de slaap?


Bij het roken heeft deze wiet een zoete, fruitige smaak. Maar sluit niet uit dat het ook een uitlokkend effect kan hebben bij mensen die een . Andre: Bob Marley, Bubblegum , Brabants Wit, jack Herrer, NLX, Afgaan . Effect Bubblegum wietzaden.

Als je zwanger bent en cannabis gebruikt, krijgt je baby ook cannabis binnen. Hier kan het nog lang na de geboorte nadelen van ondervinden. Search by popularity, time of use, common uses, effects and.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts