woensdag 21 maart 2018

Motmuggen

Zijn motmuggen schadelijk? En wat moet je doen als je last hebt van motmuggen. Motmuggen staan ook wel bekend als rioolvliegjes of aalputmotjes. De motmug is een klein mugje dat niet steekt en makkelijk te herkennen is aan zijn harige, vrij ronde vleugeltjes.


Ze leven van organisch afval. Wij helpen u doeltreffend de motmuggen bestrijden.

De vleugels van motmuggen zijn dichtbehaard en . Ze gedragen zich ook als muggen, ondanks dat ze niet kunnen steken. Echter is de Motmug verdelgen geen . Problemen met pluizige vliegende insecten? Als er plotseling zwermen kleine muggen rond de afvoer van je gootsteen, wastafel of douche zweven, dan kan het zijn dat je een . Als je de naam “ motmug ” hoort denk je vast dat het een beestje betreft dat steekt. Dat klopt echter niet, de motmug steekt niet. Amersfoortse Ongediertebestrijding helpt u snel en veilig van uw motmuggen plaag af.


Lees hier meer over dit ongedierte.

De motmug steekt niet, maar kan wel besmettingen overbrengen, omdat het beestje leeft op drek in afvoeren en op rottend organisch afval, zei . Ze heten mug maar ze steken niet! Ze houden hun vleugels gespreid of . Komen ze uit de afvoer of kruipruimte? Neem contact op met de specialist. Wilt u motmuggen bestrijden?


Beestjes Kwijt weet alles over professionele motmuggenbestrijding: van inspectie tot nazorg. Vraag advies aan een ervaren . Vertalingen motmuggen NLFR. Voorbeeldzinnen met ` motmuggen `. Voor rioolvliegjes geldt: waar rook is, is vuur.


Dan is de kans groot dat u problemen met het riool heeft! Laat motmuggen bestrijden of weren door KTT Ongediertebestrijding. Al jaar dé specialist in het bestrijden en weren van motmuggen.


Overzicht van de Nederlandse biodiversiteit. Het Nederlands Soortenregister zet de standaard voor naamgeving en voorkomen van Nederlandse soorten. Heeft u last van motmuggen ? Neem vandaag nog contact op met Ongediertebestrijding Stefan Steenhuis voor het bestrijden van . Deze vleugels, groter dan het lichaam, zijn in rust in hartvorm over het .

Uiterlijk van de motmuggen deze insecten zijn erg klein ( tot mm) en hebben erg behaarde vleugels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts