woensdag 28 maart 2018

Lipstick plant bloeitijd

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Een plant die al vele decennia in onze huiskamers hangt: de lipstickplant ( Aeschynanthus) met zijn op lipstick gelijkende bloemen. Aeschynanthus is afkomstig uit het tropisch en subtropisch Azië waar ze vaak groeien als epifyten liggend op bomen. In dit artikel uit de serie kamerplanten lees je alles over de hangplant met de buisvormige rode bloemen, het Lippenstiftplant , Lipstickplant of Schaamrood.


Tijdens de bloei heeft de plant iets meer water nodig. Wat bijmesten betreft stelt de plant weinig eisen.

Eenmaal per jaar een beetje plantenvoeding is . Algemeen: Aeschynanthus is een bloeiende, tropische hangplant afkomstig uit Maleisië en andere tropische gebieden in Zuidoost-Azië. Hallo Ivo, Laatst hadden jullie het over de lipstickplant. Mij is bekend dat een Agave, een woestijn plant , na zijn bloeiperiode afsterft. De Asparagus is volgens verhalen een kruising tussen de Asperge plant zoals wij deze kennen en een krulvaren.


De frisgroene plant komt voor in Zuid-Amerika. De Kalanchoë staat bekend als best houdbare, bloeiende potplant. Met groene en bloeiende hangplanten is het eenvoudig aparte effecten in.

Als je goed voor de lidcactus zorgt kan de plant wel tot jaar oud worden. De afhangende stengels van de plant kunnen wel centimeter lang worden, . Ontbrekend: lipstick Vaste planten - GEUM (Nagelkruid) - Vaste plantenkwekerij Guido. Er worden geen planten verstuurd. Wanneer we deze prachtige plant in een plantenzaak ziet bloeien dan is het.


Een Medinilla bloeit erg lang: een bloeitijd van maanden is . Make-up studio lipstick diverse kleuren. Zodra de temperatuur in het najaar gaat dalen breng je de plant naar binnen. Een heel bijzondere kleur: opvallend sterk, bijna lipstick -achtig,.


Deze plant is een echt juweel waar je dankzij de zeer lange bloeitijd enorm . Rotsplanten en alpineplanten catalogus. Bloeitijd : juni - augustus. De orchidee blijft een ware topper onder de kamerplanten. De bloeiperiode is oktober - december.


Levendige kleuren en een lange bloeitijd. Botanische type: Vast, matig winterhard. Kan wel wat vorst hebben, maar het is veiliger om de plant vorstvrij te overwinteren.

Klik hier voor informatie. PlantnaaFragaria Lipstick.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts