woensdag 14 maart 2018

Wiet kweken legaal

Thuis wiet kweken ( LEGAAL ). Ik had hier een paar vragen over. Mag je per volwassene thuis planten hebben? Dus bijvoorbeeld hier zijn volwassenen, . Telers die onder toezicht de legale wiet gaan kweken worden geworven via een openbare aanbesteding. De telers mogen alleen voor het .

Deze wiet zaden zijn legaal te koop via diverse winkels, wil je . Het nieuwe kabinet gaat experimenteren met het verspreiden van legale wiet. RTL Nieuws schrijft dat de overheidswiet landelijk geteeld en . Je mag wel vijf planten in huis hebben, maar politie neemt het bijna in . Hallo allemaal ik heb een vraagje waar ik nogal tegenstrijdige meningen over krijg, ik wil graag legaal wiet kweken en mijn vraag is hoeveel. Dit betekent niet dat wiet kweken legaal wordt. Het gedogen houdt in dat de wietteler wettelijk strafbaar blijft, maar hij ontloopt vervolging als hij . Daarom staan deze vijf planten in huis, of in een kweektent in huis.


Voor velen is dit dan ook de kans van hun leven.

Je wilt een wietplant kopen? Het kopen of verkopen van wietplanten is in Nederland verboden. Lees hier hoe je legaal aan je wietplantjes komt! Gemeentes die zelf legaal wiet telen.


Het klinkt raar, maar het is wellicht de toekomst in Nederland. De nieuwe regering wil namelijk een . Er is in Nederland één bedrijf dat legaal cannabis mag kweken : Bedrocan BV in Veendam. Sinds augustus is de onderneming in Canada . Nu de eerste zonnestralen de lente aankondigen, gaan de meeste hobbytuinders aan de slag om hun eigen groentjes en kruiden te kweken. Zelf wietplanten kweken levert mildere wiet op dan de opgefokte. We vroegen haar in zeven vragen wat de nieuwe wietwet precies inhoudt.


Wie mag er straks legale wiet gaan kweken ? Alles over wiet kweken in België wat komt er en wat veranderd er ziet u in deze blog. Welke gemeente mag straks meedoen aan de proef voor legale wietteelt ? Legaal wietkweken in belgie binnenkort mogelijk. Twee Oost-Groninger investeerders hebben concrete plannen om een legale wietkwekerij te bouwen.


Cannabis wetgeving bij minder- en meerderjarigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts