maandag 12 maart 2018

Verbrand hout gevelbekleding

Burned Wood is hier toegepast als verticale gesloten gevelbekleding via. Gevelplanken in douglas behandeld volgens het aloude Japanse. Zwarthout of Shou Sugi Ban is een techniek voor wand- en gevelbekleding die oorspronkelijk uit Japan komt.


De afwerking van dit product, Naoshima, wordt . Shou Sugi Ban of Zwarthout is een techniek voor wand- en gevelbekleding die oorspronkelijk uit Japan komt.

Takamatsu leunt heel dicht aan bij Shodoshima. Deze Shou Sugi Ban planken geven uw gevel een unieke uitstraling. Zorg bij het monteren als gevelbekleding altijd voor minimaal cm . Dit hout wordt van oudsher in Japan als gevelbekleding toegepast, omdat het verder geen behandeling behoeft, geen onderhoud vergt en niet . Japanse techniek om hout verduurzamning: hout van cipres aan oppervlakte verbrand voor verkoolde laag.


Aan de schaduwkant heeft het huis (in archetypische huisjesvorm) een blinde gevel. Die is uitgevoerd in verbrand hout en heeft de diepe . Het Derako gevelsysteem bestaat uit massief houten lamellen die zichtloos worden.

De gehele bevestiging bevindt zich aan de achterzijde van het hout. De zuurstofarme omgeving voorkomt dat het hout verbrandt bij deze hoge temperaturen. Er bestaan inmiddels een aantal technologieën die verschillende. Gevelbekleding van Braai met verbrand hout , met dank aan de mannen van Zwarthout. Opening komt langzaam dichterbij, weken te gaan.


Door te kiezen voor een houten gevelbekleding geef je je woning een warme en authentieke uitstraling. Heel wat houtsoorten zijn geschikt als gevelafwerking. Dankzij het proces van verbranden wordt het hout niet alleen . Welke houtsoort kiezen om uw gevel te bekleden?


Kleur en prijs zijn uiteraard belangrijk, toch geeft de duurzaamheid de doorslag. Een milieuvriendelijk alternatief voor kunststof gevelbekleding is houten gevelbekleding. Vaak als alternatief voor hout , beton of andere materialen. Worden ze niet gerecycled of verbrand , dan wordt het afval niet opgenomen in de natuur. Bekijk deze pin en meer op Houten gevelbekelding . The first try in the Dutch woods using Shou Sugi Ban for the project Steigereiland 2. Deze planken hebben dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de.


Charred WoodBuilding MaterialsBurnt WoodBuildingsWoodConstruction.

BarnWood SloopHout Gesloopt, rechtstreeks uit Mechelen. Polytreat vuren is een nieuw en innovatief product van Mevo Houtindustrie uit. Van een beschermingstechniek tot een esthetische look: zwarthout heeft. In Japan werd het hout waarmee huizen gebouwd werden eerst verbrand , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts