vrijdag 16 maart 2018

Middeltjes tegen vliegen

Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de storende insecten. Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Andere afstotend middel : basilicum.


Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen. Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en .

Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je . Gelukkig zijn er een paar natuurlijke middelen die kunnen helpen. Appelazijn tegen vliegen. Zeven huismiddeltjes tegen huisvliegen.


Het probleem met vliegen is niet alleen hun vervelende gezoem. Ze kunnen namelijk ook ziektes .

Op zoek naar het beste middel tegen vliegen ? Op onze website vind u de meeste anti vliegen middeltjes om zo snel van uw vliegenplaag af te komen. Een ventilator is ook je redmiddel tegen insecten! Vliegen blijven ver uit de buurt van dit gevaarte, dus je weet wat je moet doen als je een vliegenvrije omgeving . De weerkaatsing van het licht op de zakjes zou de vliegen namelijk. Heerlijk door gerechten en ook nog eens effectief tegen vliegen.


Zet een basilicumplantje in je huis of leg her en der op strategische plekken . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag. Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. Door het warme weer vinden we steeds meer vliegen in huis.


Soms kan het een ware plaag zijn. Er bestaan manieren om deze vliegen te . Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen. Vliegentape , of vliegenpapier , is een eenvoudig en effectief middel om grote.


Buiten van vliegen afkomen.

De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft ongeveer een maan maar in die tijd kan ze ongeveer 5eitjes leggen. De geur van kruidnagel laat vliegen én muggen rechtsomkeer maken. Opnieuw een lekker geurtje waar de irritante beestjes niet tegen. Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis?


Laat je zomer niet vergallen door vervelende vliegen en muggen. Bescherm jezelf tegen muggen met een insectenwerend middel en hou ze uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts