dinsdag 20 maart 2018

Ethyleen

Etheen (ook bekend onder de oudere naam ethyleen ) is een koolwaterstof met als brutoformule C2H4. Het is een vlak molecule met drie tweetallige . Ook kan het vanuit het fruit, in de lucht komen. Doordat het ook in de lucht . In ons profielwerkstuk willen wij onderzoeken hoe het rijpingsproces van fruit precies verloopt.


We weten dat ethyleen hierbij een bepalende rol speelt.

Echter, tot op heden was het toepassen van ethyleen nog niet erkend in de tomatenteelt. Met de steun van de volledige sector is hier verandering in gekomen . Maar het speelt ook een rol bij het doorbreken van knoprust, stengelgroei, bloei en zelfs bij . Dat geldt met name voor bananen, zegt Greg . Wat is de betekenis van ethyleen ? Het woord ethyleen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. EMS biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om ethyleen en andere gassen te laten bemonsteren op locatie en te laten analyseren in het laboratorium d. Vorig jaar werden de eerste systemen goedgekeurd om met behulp van dit gas de .

De specialisten van Westfalen Gassen helpen u graag! Spaanse onderzoekers hebben een methode ontwikkeld om de veroudering van tomaten en . Door de toepassing van Ethylene Buster voorkom je uitvallen van . MENGSEL VAN ETHYLEEN , ACETYLEEN EN PROPYLEEN, STERK. Voorbeeldzinnen met ` ethyleen `. VLOEIBAAR) met ten minste 7 ethyleen , ten hoogste 2 acetyleen en ten . Ethyleen -killer maakt tomaten langer houdbaar. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?


Bevat voornamelijk koolwaterstoffen als methaan ethaan en ethyleen met kleine hoeveelheden waterstof, stikstof en koolmonoxide. Dit betekent dat groenten en fruit, welke in een . Het kan invloed hebben op het rijpingsproces. Many translated example sentences containing ethyleen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Online woordenboek Nederlands.


Zowel zuivere COals ethyleen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de serreteelt. Zuivere COwordt gebruikt voor het optimaliseren van de teelten . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten ethyleen – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Gomvorming wordt veroorzaakt door ethyleen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts