maandag 26 maart 2018

Getrokken spuit

Sieger-HD mtr spuitmachine. Cebeco 8liter, meter veldspuit . Mtr Vinkega - Oosterwolde, Frieslan Nederland. Nieuwe en gebruikte getrokken veldspuiten worden te koop aangeboden op Werktuigen.


Voor informatie om een tweedehands getrokken veldspuit voor . Stabiliteit, precisie, intelligentie, plezier en schoonheid.

Een getrokken veldspuit van HARDI staat garant voor innovatie en betrouwbaarheid. Sproeier, gewasbescherming, gedragen veldspuit, veldspoeier, veld spuit deze moderne . Zoals jaar geleden de aftocht van de gedragen spuitmachine begon, zal ook de getrokken spuit op den duur het veld ruimen. Verder is het monteren en demonteren van de aan bouwspuit, als de trekker ook . De R900i getrokken veldspuit is ontworpen voor een hogere productiviteit en. Na een zelfrijdende landbouwspuit komt machinefabrikant Challenger, onderdeel van het Agco-concern, nu ook met een getrokken veldspuit. Grootste getrokken spuit in Europa.


Stadskanaal (Gr.) - Dubex komt met de Maxtor II.

Een gebruikerservaring van de Agrifac Milan getrokken spuit. Deze heeft een inhoud van 16. De gebruikservaring werd opgenomen. In West-Europa neemt de verkoop van gedragen spuiten af, omdat de capaciteit . Fendt Rogator RG3– de getrokken spuit. EG Conformiteitsverklaring.


Professionele spuitmachine van Douven. Zeer goede kwaliteit en in goede staat. Kan gemakkelijk meter hoog spuiten. Verlustmindernde Geräte van.


Dofra spuit met twee slang haspels jaar niet meer gebruikt vandaar dat ik. Veldspuiten voor gewasverzorging van de hoogste kwaliteit. De spuit is verkrijgbaar met tanks van . Een veldspuit die doet waar hij voor bedoeld is en uiterst eenvoudig.


Agrifac komt deze zomer weer met een getrokken spuit op de markt. De Milan is uitgerust met een aluminium A spuitboom met werkbreedtes . Alle getrokken spuitmachines zijn uitgerust met een geveerde parallellogram ophanging (PS) en hydraulische vering op de achteras, die zorgen voor een rustig .

De bomen zijn voorzien van 4-ling dophouders, hoogte hydraulisch verstelbaar. Getrokken veldspuit Vicon tweedehands - Getrokken veldspuit Vicon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts