dinsdag 13 maart 2018

Keerklep brandslanghaspel

Keerklep voor legionella preventie voor uw brandslanghaspel veilig en noodzakelijk. Met legionella verontreinigd water mag nooit terugstromen in uw . De afstand tussen de keerklep en de leiding . De werking van de keerklep jaarlijks testen en . Toch is over de aansluiting van brandslanghaspels in de afgelopen jaren veel.

Brandslanghaspels zijn bedoeld om te gebruiken voor het blussen van een brand. EA (controleerbare keerklep ) worden. De aansluiting van een brandslanghaspel is beschreven in WB 3. In de praktijk worden er veelal nog foutieve . Met tussenplaatsing van een controleerbare keerklep (code EA) met daarvoor . Legionella keerklep brandslanghaspel ? De legionella keerklep voorkomt de ophoping en vermenigvuldiging van de legionellabacterie in brandslangen.


Deze brandslanghaspel terugstroombeveiliging keerklep is een messing keerklep.

Deze keerklep heeft aan beide kanten een mm knel aansluiting voor. Daarom is het wettelijk vastgelegd in de Waterleidingwet, dat er terugstroombeveiligingen ( keerkleppen ) zijn aangebracht bij brandslanghaspels die op het . Onderdelen voor brandslanghaspels. Het uitwisselen of reinigen van een vervuilde keerklep is een kwestie van enkele simpele. Een voorbeeld van weinig gebruikte tappunten zijn brandslanghaspels , gevelkranen en cv vulkranen. Al deze tappunten worden met een passende keerklep.


Buiten de gewone keerklep kunnen wij een keerklep gecombineerd met afsluiter bij uw. Permanent BV levert en plaatst de Pro-Line brandslanghaspel welke is . Een brandslanghaspel (groep) moet worden beveiligd met een keerklep om eventuele verontreiniging van het drinkwater te voorkomen. Het vervangen van een brandslanghaspel voor een juiste werking, zonder af te doen aan de veiligheid of hygiĆ«ne. Dit ter voorkoming van legionella verspreiding in . Ook keerkleppen in brandslanghaspels moet u periodiek laten controleren. Aansluiting van drinkwater op een brandslanghaspel die niet doorstromend is aangesloten.


Wij adviseren minimaal binnen 150mm van de doorstromende . Vandaar ook dat er een keerklep dient te worden gemonteerd in dat soort leidingen, om te voorkomen dat legionella of andere vervuiling in het . Klopt inderdaad Boudewijn en rechts boven het t stuk zit de keerklep van de brandslanghaspel.

Maar ik zit nog steeds met de vraag waarom . Het is mogelijk dat ANSUL tijdens het onderhoud aan uw brandslanghaspel de keerklep controleert. Deskundig advies en snelle levering. EA als het huis van de keerklep bo-. Onderhoud legionella keerklep.


De afsluiter voor de keerklep wordt geopend (indien aanwezig ). Dit blijft zo gedurende alle fases van het proces, ook wanneer . Wat mag de afstand zijn tussen hoofdleiding en een afsluiter of keerklep bij aantakking of aansluiting die zelden word gebruikt b. Bij elke brandslanghaspels , die zijn aangesloten op een waterleidingnet, behoort een keerklep te zitten. De keerklep ( terugslagklep ) zorgt ervoor dat het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts